Log in
es | eu | fr | pt | en

Gizli Kamera

gizli kamera fiyatları Gizli kamera modelleri ve kalitesi çok farklılık göstermektedir. Halk arasında gizli kamera olarak bilinen kameraların üretiliş amacı bebek bakıcı kontrolü, personel kontrol, araç güzergahı takip gibi amaçlarladır.

Piyasada en çok satılan gizli kamera modelleri hakkında fikir sahibi olmak isterseniz
Powerbank kamera
Duvar saati kamera
Masaüstü saat kamera
Anahtarlık kamera
Şeklinde sıralanabilir. Toplum dilinde casus kamera olarak da bilinen gizli kameralar amacı dışında kullanılmamalıdır. Ülkemizde üretilen gizli kameralar genellikle daha kısa ömürlü ve cihaz görüntüsü orijinal gibi olmamaktadır.

İthal olan orjinal gizli kameralar yanında ülkemizde üretilen kameralarda bulunmaktadır. Bu durumda çok uzun süre kayıt yapabilmenizi sağlamaktadır. Birçok model 32 gb hafıza kartı desteklemektedir. Türkiye de bazı firmalar isteğe göre özel imalatta yapmaktadırlar. Yukarıda saydığımız ve özellikle güvenlik önlemleri için
üretilen bu casus kameralar çekim kaliteleri çekim süreleri göz önüne alındığında ihtiyacınızı tam anlamıyla karşılayacağından emin olabilirsiniz.

Bu modellerin en belirgin özellikleri kameralarının HD olması ve aynı zamanda hem resim hem ses kaydı hem de
video kaydı yapabilmeleridir. Gizli kamera modülünün montajının yapılabileceği her türlü eşya içerisine kamera yerleştirilebilmekte ve kişiye özel hale getirilebilmektedir.

Bazı modelleri de hareket sensörü olması hem boş kayıt yapmamanızı hemde kayıdın çok uzun süre yapılabilmesini sağlamaktadır.